Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 175g1244kcal1.3g0.7g140.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 304g1042kcal30.9g212.5g3.6g10.6g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 29g25kcal0.9g1.3g1.8g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 321g458kcal40.1g1g32.9g0g
Anjovis 95g243kcal27.3g9.1g10.8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 117g75kcal3.7g5.6g4.1g0g
Purjosipuli292g56kcal5.3g7g0.6g6.1g
Tilli, tuore 18g5.2kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Pizzajuusto, valio117g397kcal29.2g0g30.4g0g
Muna, annos 60g70g61kcal5.3g0.6g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g7212kcal289.2g476g457.2g34.2g
Valittu annoskoko1540g3606kcal144.6g238g228.6g17.1g
Annoskoko puolitettuna770g1803kcal72.3g119g114.3g8.6g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.5g14.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831