Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 700g149kcal6.6g17.5g2.1g13.3g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper700g2030kcal182g0g147g0g
Ruokaöljy keskiarvo 140g1237kcal0g0g139.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g6831kcal377.2g35g578g26.6g
Valittu annoskoko1540g3416kcal188.6g17.5g289g13.3g
Annoskoko puolitettuna770g1708kcal94.3g8.8g144.5g6.7g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.1g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300672