Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu193g243kcal21.2g0.6g17.4g0g
Sokeri 273g1109kcal0g272.9g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g313g88kcal1.9g18.6g0.6g7.8g
Vehnäjauho puolikarkea 235g808kcal24g164.8g2.8g8.2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen161g1157kcal0g0g128.5g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g80g578kcal0.8g0.8g64.3g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g80g201kcal11.2g2.7g16.1g0g
Tomusokeri 1dl=60g201g803kcal0g200.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g9998kcal118.2g1328.8g459.4g32g
Valittu annoskoko1540g4999kcal59.1g664.4g229.7g16g
Annoskoko puolitettuna770g2500kcal29.6g332.2g114.9g8g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.1g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=356081