Kreolilainen lihapata

N. 600 g possun sisäfilettä
50-100 g meetwurstia/salamia kuutioina
150 g herkkusieniä/siitakasieniä
100 g hillosipuleita
150 g mustia oliiveja
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 herkkukurkku kuutioina
3-5 dl kuohukermaa ja smetanaa
voita paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Poista fileestä kalvot ja leikkaa liha sentin paksuisiksi suikaleiksi.

Ruskista lihapalat padassa pieni erä kerrallaan.

Lisää sienet, meetwursti ja paparika lihojen joukkoon paistumaan.

Lisää kerma ja hauduta hiljalleen n. 10 min. Lisää muut ainekset ja hauduta vielä 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

66tintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g526g684kcal110.5g0g21g0g
Hillosipuli (Pirkka), annos 20g88g16kcal0.9g3.1g0g0g
Salami, chili-paprika, Atria (125g)88g254kcal20.2g1.1g18.4g0g
Siitakesieni 88g23kcal1.6g2.2g0.3g2.9g
Oliivi ka , (vihrea/musta, kivetön, öljysäilötty)116g220kcal1.6g2.1g23.2g5.1g
Paprika punainen 175g51kcal1.6g7.9g0.7g3.3g
Maustekurkku88g15kcal0.6g2.6g0.1g1.6g
Kuohukerma,valio,2dl263g895kcal5.3g7.9g92.1g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 88g342kcal1.9g1.9g36.8g0g
Voi 21g153kcal0.3g0.1g17.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g5305kcal289g57.8g419.4g25.8g
Valittu annoskoko1540g2652kcal144.5g28.9g209.7g12.9g
Annoskoko puolitettuna770g1326kcal72.3g14.5g104.9g6.5g
Arvot/100g100g172kcal9.4g1.9g13.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98236