Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g180g108kcal2.7g23.4g0.2g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Seiti x-tra225g180kcal38.3g2.3g2.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow7.5g20kcal0.8g0.8g1.5g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g30g22kcal1.4g3.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3084g762kcal90.6g78.2g9g12.2g
Valittu annoskoko1542g381kcal45.3g39.1g4.5g6.1g
Annoskoko puolitettuna771g191kcal22.7g19.6g2.3g3.1g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448