Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 375g90kcal6.8g8.3g1.1g8.6g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g125g313kcal17.5g4.3g25g0g
Vesi, vesijohtovesi 938g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.9g18kcal0.7g0.7g1.4g0.1g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen63g21kcal2.1g3.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3085g1002kcal60.2g54.2g55.6g19g
Valittu annoskoko1543g501kcal30.1g27.1g27.8g9.5g
Annoskoko puolitettuna771g251kcal15.1g13.6g13.9g4.8g
Arvot/100g100g33kcal2g1.8g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265607