Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g599g1199kcal119.9g0g77.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g202kcal0g0g22.5g0g
Sipuli 180g54kcal2.2g8.6g0.4g3.1g
Tomaattipyree, Pirkka30g25kcal1g5.7g0.3g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen450g1394kcal36g242.8g24.7g2.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 105g21kcal0.7g3.1g0.1g1.9g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio150g210kcal4.2g9.7g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3087g6260kcal329.6g550.2g288g15.6g
Valittu annoskoko1544g3130kcal164.8g275.1g144g7.8g
Annoskoko puolitettuna772g1565kcal82.4g137.6g72g3.9g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946