Tonnikalavuoka

400g makaronia
400g tonnikalaa (öljyssä)
150g juustoraastetta
2 munaa
ketsuppia
Keitä makaroneja n. 5min ja kaada vesi pois.

Sekoita joukkoon tonnikalat.

Kaada puolet seoksesta uunivuokaan ja pursota päälle ketsuppia ja ripottele hieman juustoraastetta.

Kaada loput seoksesta vuokaan ja lisää taas ketsuppia ja kaada sekoitetut munat tasaisesti seoksen päälle.

Ripottele loput juusturaasteesta pinnalle.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 40min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)532g1863kcal68.1g371.1g10.1g17g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)532g873kcal133.1g4.8g35.1g0g
Juustoraasteseos (Valio), annos 40g200g699kcal55.9g0g49.9g0g
Kananmuna kuoreton 146g209kcal18.3g0.4g15g0g
Ketsuppi, Felix133g120kcal1.3g28g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3088g7528kcal553.4g808.6g221.6g34g
Valittu annoskoko1544g3764kcal276.7g404.3g110.8g17g
Annoskoko puolitettuna772g1882kcal138.4g202.2g55.4g8.5g
Arvot/100g100g244kcal17.9g26.2g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288560