Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 175g133kcal3.3g27.2g0.4g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g67g19kcal0.4g4g0.1g1.7g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g210g273kcal42g0g12.6g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g219g548kcal41.6g0.1g48.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 876g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3094g1946kcal174.6g62.6g122.6g7g
Valittu annoskoko1547g973kcal87.3g31.3g61.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna774g486kcal43.7g15.7g30.7g1.8g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197929