Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1201g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 150g103kcal21.7g0g1.7g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi1.5g5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g195g351kcal8.2g48.8g13.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g918kcal60g98g31.6g0g
Valittu annoskoko1548g459kcal30g49g15.8g0g
Annoskoko puolitettuna774g230kcal15g24.5g7.9g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293334