Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)301g2165kcal2.4g2.4g240.6g0g
Sokeri 421g1709kcal0g420.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 481g1651kcal49g336.8g5.8g16.8g
Kananmuna kuoreton 265g378kcal33.1g0.8g27.1g0g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 60g27kcal1.8g2.9g0.9g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 14g53kcal2.7g1.6g3.1g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g11987kcal178.6g1534.8g555g42.4g
Valittu annoskoko1548g5994kcal89.3g767.4g277.5g21.2g
Annoskoko puolitettuna774g2997kcal44.7g383.7g138.8g10.6g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299925