Gluteenittomat sarvet (kinkku-paprika-juusto)

Pohjana Marjolan pestosarvien ohje.

Nypi pehmeä voi jauhoihin.

Lisää neste ja muut aineet.

Alusta kunnolla.

Anna taikinan tekeytyä 2h jääkaapissa.

Kauli taikina kahdeksi suht' ohueksi, pyöreäksi levyksi.

Jaa pizzaleikkurilla kuudeksi lohkoksi.

Levitä täytettä (juusto, paprika + kinkku) lohkojen leveään päähän ja kääri rullalle, sarveksi.

Voitele munalla ja ripottele pinnalle seesaminsiemeniä.

Paista 200-225* 15-20min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g299g1016kcal6g9g104.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g120g873kcal1.2g1.2g95.6g0g
Emmentaler-juusto (X-tra), annos 20g179g681kcal52g0.2g52g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 299g189kcal9g14.3g10.5g0g
Fiber husk (1rkl=10g)24g2.4kcal0.4g0g0.1g20.3g
Ksantaanikumi, leivontaan (Meira), annos 1g24g0kcal0g0g0g23.9g
Riisijauho / -hiutale 164g594kcal12.6g130.3g1.2g1.6g
Pofiber, perunakuitujauhe, Semper, 5g51g38kcal2.5g6.1g0.3g35.6g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.6g0g0.3g
Ruokasuola jodioitu 15g0.4kcal0.1g0g0g0g
Paprika punainen 179g53kcal1.7g8.1g0.7g3.4g
Palvikinkku (Rainbow), annos 100g135g153kcal24.2g1.1g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g7410kcal225.6g385.8g541.6g170.2g
Valittu annoskoko1548g3705kcal112.8g192.9g270.8g85.1g
Annoskoko puolitettuna774g1853kcal56.4g96.5g135.4g42.6g
Arvot/100g100g239kcal7.3g12.5g17.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457656