Pyrytuulian Lehtikaalimuhennos

251 g lehtikaali
1- 2 kpl (5 g) valkosipuli
57 g sipuli varsineen
4 dl (367 g) vettä
1 tl oliiviöljy
suola, mustapippuri

Lisää 1 tl oliiviöljyä kuumaan pannuun.

Lisää sipulit ja heti kohta lehtikaali.

Kutista ne ja lisää vesi ja mausteet.

Hauduta kypsäksi.

Yhdessä annoksessa on 172 kcal

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtikaali 565g225kcal19.4g22.9g3.4g11.3g
Sipuli 128g39kcal1.6g6.2g0.3g2.2g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Vesi826g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g776kcal44.8g65.2g30.4g29.8g
Valittu annoskoko1548g388kcal22.4g32.6g15.2g14.9g
Annoskoko puolitettuna774g194kcal11.2g16.3g7.6g7.5g
Arvot/100g100g25kcal1.4g2.1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462811