Tomaattikastike pastalle

Paloittele sipuli, tomaatit ja rucola.

Kuullota sipuli ja puristettu valkosipuli öljyssä.

Lisää tomaattipalat ja suola ja mustapippuri.

Kuumenna.

Lisää rucola kastikkeeseen juuri ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1197g243kcal7.2g45.5g3.6g16.8g
Rucola, lautaselinen n. 30g90g14kcal0.9g1.8g0.2g1.3g
Rypsiöljy 42g371kcal0g0g41.9g0g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Suola, annos 3g3.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3096g1429kcal26.4g123.6g92.6g44g
Valittu annoskoko1548g714kcal13.2g61.8g46.3g22g
Annoskoko puolitettuna774g357kcal6.6g30.9g23.2g11g
Arvot/100g100g46kcal0.9g4g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=68927