Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2067g6626kcal553.4g0g494.9g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2584g904kcal36.2g186g5.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3876g700kcal21.7g96.9g15.5g27.1g
Palsternakka 310g197kcal1.6g36.6g1.2g14g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g646g129kcal3.9g22.6g1.9g9g
Sipuli (kuorittu)517g140kcal6.7g24.8g1g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17391kcal1247g733.8g1039.4g117.8g
Valittu annoskoko10000g8695kcal623.5g366.9g519.7g58.9g
Annoskoko puolitettuna5000g4348kcal311.8g183.5g259.9g29.5g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929