Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herkkusieni 30g4.8kcal0.6g0.1g0.1g0.5g
Paprika keltainen 12g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli 8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 40g14kcal1.8g0.8g0.1g1g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g3g2.1kcal0.2g0.2g0.1g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g3g6.6kcal0g1.6g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g1g3.3kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee48g49kcal11.1g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana310g176kcal28g7.8g2g3.8g
Valittu annoskoko155g88kcal14g3.9g1g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g44kcal7g2g0.5g1g
Arvot/100g100g57kcal9g2.5g0.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339369