Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 66g91kcal8.2g0.2g6.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki80g45kcal6.8g4g0.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g5.4g33kcal1.1g0.4g2.9g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.6g6.4kcal0g1.6g0g0g
Canderel makeutusjauhe2.6g10kcal0.1g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana310g369kcal32.4g17.2g19g0g
Valittu annoskoko155g185kcal16.2g8.6g9.5g0g
Annoskoko puolitettuna78g92kcal8.1g4.3g4.8g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116856