Parsakaali-kukkakaalijuustopaistos

1 pss parsista
1 pss kukkista
voita n. 45 g paistoon
koskenlaskijaa palanen
suolaa mausteeksi.

keitä tilkassa vettä kaalit ja hauduta 5 min. Anna niiden paistua ja lisää koskenlaskijaa sekaan.

Maistuvaa mm. kalan, lihan ja raejuuston kera.

Mun herkkuani on. ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit56g12kcal1.9g1.1g0g1.4g
Kukkakaali, pakaste, Apetit70g12kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Voi 13g92kcal0.2g0.1g10.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g16g44kcal3g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana311g320kcal12.4g5.4g27.8g5.4g
Valittu annoskoko155g160kcal6.2g2.7g13.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna78g80kcal3.1g1.4g7g1.4g
Arvot/100g100g103kcal4g1.7g9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137584