KaaliKirjolohisalaatti

Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 24g6.3kcal0.4g0.8g0g0.5g
Paprika, punainen8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Retiisi 12g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g12g32kcal3.4g0g2g0g
Avokado, kuorittu, kivetön 29g57kcal0.8g0.2g5.6g1.9g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g16g16kcal2.9g0g0.5g0g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g16g32kcal2.7g0.3g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana311g316kcal22g7.4g20.6g6.8g
Valittu annoskoko155g158kcal11g3.7g10.3g3.4g
Annoskoko puolitettuna78g79kcal5.5g1.9g5.2g1.7g
Arvot/100g100g102kcal7.1g2.4g6.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235950