Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 56g10kcal1g0.2g0.3g1.1g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4.5g16kcal0.5g3.2g0.1g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl45g38kcal0.6g2g3.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.5g33kcal0g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana310g199kcal4.4g11.8g14.4g2.8g
Valittu annoskoko155g100kcal2.2g5.9g7.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g50kcal1.1g3g3.6g0.7g
Arvot/100g100g64kcal1.4g3.8g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525