Oriental possu

Suikaloi possun sisäfilee ja marinoi hetki soijakastikkeessa.

Voi lisätä tähän myös mustapippurirouhetta.

Kuori ja lohko sipulit.

Wokkaa ensin liha ja sitten sipulit.

Lisää joukkoon oriental ateriakastike ja vesi.

Hauduta noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Oriental kastike (Pirkka), annos 50g48g45kcal0.2g10.5g0.2g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.5g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Soijakastike 2.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g56g73kcal11.8g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana310g312kcal25.6g25.4g10.6g1.2g
Valittu annoskoko155g156kcal12.8g12.7g5.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g78kcal6.4g6.4g2.7g0.3g
Arvot/100g100g100kcal8.2g8.2g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76451