Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow98g20kcal3g2g0g2.5g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä11g20kcal0.3g1.3g1.5g0g
Vuohenjuusto President22g56kcal4.2g0.1g4.4g0g
Valkoviini kuiva 22g15kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana311g260kcal15.2g7g16.2g5g
Valittu annoskoko155g130kcal7.6g3.5g8.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g65kcal3.8g1.8g4.1g1.3g
Arvot/100g100g84kcal4.9g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744