Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 11g3.6kcal0.1g0.6g0g0.3g
Lehtiselleri 7.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.1g3.8kcal0.2g0.7g0g0g
Kalaliemi laimennettu 73g2.2kcal0g0.2g0.1g0g
Kirjolohifilee 29g48kcal4.9g0g3.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Maustekurkku11g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g1.5g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 2.9g0.8kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana311g168kcal11g4.8g11g2g
Valittu annoskoko155g84kcal5.5g2.4g5.5g1g
Annoskoko puolitettuna78g42kcal2.8g1.2g2.8g0.5g
Arvot/100g100g54kcal3.5g1.5g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223