Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti 5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 40g14kcal1.8g0.8g0.1g1g
Kasvisliemikuutio 1.1g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas5g14kcal1g0g1.1g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana311g77kcal6g2.6g4g2.4g
Valittu annoskoko156g39kcal3g1.3g2g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g19kcal1.5g0.7g1g0.6g
Arvot/100g100g25kcal1.9g0.8g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269264