Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 50g61kcal10.6g0g2g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g14g2.2kcal0.3g0.2g0g0g
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)28g11kcal0.6g1.9g0.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.3g3.3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Riisi, keitetty, suolaa 45g62kcal1.1g13.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana311g354kcal25.8g33g12.4g1.4g
Valittu annoskoko156g177kcal12.9g16.5g6.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g88kcal6.5g8.3g3.1g0.4g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88853