Punajuuri-feta-ananaspaistos

Punajuuria keitetään 10 min. ja suikaloidaan monitoimikoneella.

Sipulia ja valkosipulia kuutioina maun mukaan.

Lisätään purkillinen fetaa ja 1-2 pikkupurkillista ananasmurskaa.

Maustetaan musta- ja valkopippurilla sekä suolalla.

Kaadetaan vuokaan.

Päälle ruokakerma.

Paistetaan 200 asteessa noin tunnin.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Matildax

Matildax sanoi...

Käytin 3% kevytfetaa, joka ei ollut paras vaihtoehto, kannattaa valita joku rasvaisempi fetajuusto. Valkosipuli puuttuu ohjeesta, koska sitä ei löytynyt kotoa. Makeutta tuli ehkä vähän liikaa kahdesta ananastölkistä, vaikka se olikin mehuun säilöttyä. Täm

sunnuntai 01.11.2009 klo 10:48

Matildax sanoi...

Käytin 3% kevytfetaa, joka ei ollut paras vaihtoehto, kannattaa valita joku rasvaisempi fetajuusto. Valkosipuli puuttuu ohjeesta, koska sitä ei löytynyt kotoa. Makeutta tuli ehkä vähän liikaa kahdesta ananastölkistä, vaikka se olikin mehuun säilöttyä.

sunnuntai 01.11.2009 klo 10:49

Matildax sanoi...

Tämän voi myös halutessaan kuorruttaa juustolla ja myös ruokakermana voisi olla rasvaisempi, esim. 15%:nen parempi vaihtoehto. Itse kun etsin sitä kevyintä aina, niin välillä menee jo liioitteluksi... :D

sunnuntai 01.11.2009 klo 10:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 86g33kcal0.9g6g0.2g2.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Feta Basilika & oregano (Arla), annos 200g11g11kcal2g0g0.3g0g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g28g17kcal0.1g4.2g0g0.4g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Ruoka, kasvisrasvasekoite 7% 2dl (Rainbow (inex)), annos 200g13g11kcal0.2g0.6g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana311g155kcal6.8g23.2g2.8g6g
Valittu annoskoko156g77kcal3.4g11.6g1.4g3g
Annoskoko puolitettuna78g39kcal1.7g5.8g0.7g1.5g
Arvot/100g100g50kcal2.2g7.5g0.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146666