Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus33g112kcal7.5g17.4g1.2g2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g69kcal7.9g0g4.2g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g26g31kcal0.9g0.9g2.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g8.9g25kcal1.7g0g1.9g0g
Juusto, cheddar 20g81kcal5g0g6.7g0g
Emmental juustoraaste valio5.2g20kcal1.5g0g1.6g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g1g3.1kcal0.2g0.1g0.2g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl5.7g7.4kcal0.8g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana311g709kcal51.8g38.6g37.8g4.4g
Valittu annoskoko156g355kcal25.9g19.3g18.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g177kcal13g9.7g9.5g1.1g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.4g12.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297263