Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 22g42kcal5.9g0g2g0g
Tonnikala vedessä 22g23kcal4.9g0g0.3g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g26g11kcal2.5g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g2.9g1.9kcal0.1g0g0.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki37g21kcal3.1g1.8g0.1g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g29g76kcal8.8g0.6g4.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g7.3g44kcal1.8g0.5g3.9g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]8.8g35kcal1.8g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana311g510kcal58g7.2g29g0g
Valittu annoskoko156g255kcal29g3.6g14.5g0g
Annoskoko puolitettuna78g128kcal14.5g1.8g7.3g0g
Arvot/100g100g164kcal18.6g2.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716