Pastitsio

Kerro ainekset 6lla niin saat laatikollisen.

kyseessä pirkan pastitsio ohje, johon tulee valkokastike päälle.

Itse jätän seuraavalla kerralla kananmunan pois, ei mielestäni sopinut valkokastikkeeseen.

ohje:
keitä pasta
paista jauheliha ja lisää maggi-sekoitus tai tomaattimurskaa.

täytä vuoka ensin puolella pastamäärästä, sitten valkokastiketta (loput ainekset) ja jauhelihasekoitus, loput pastat ja loput valkokastikkeet.

Uuniin puoli tuntia 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tuuls21
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Pasta, Pirkka Penne Rigato28g101kcal3.4g21.1g0.3g1g
Mozzarella juustoraaste, valio14g41kcal3.7g0g3g0g
Lasagne mix maustapussi (Maggi), annos 97g9g29kcal1.1g5.1g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Vähälaktoosinen iskukuumennettu rasvaton maito, Pirkka, 1l47g16kcal1.5g2.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g17kcal1.4g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g620kcal37g61.2g25.2g2.2g
Valittu annoskoko156g310kcal18.5g30.6g12.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g155kcal9.3g15.3g6.3g0.6g
Arvot/100g100g199kcal11.9g19.6g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62264