Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 394g300kcal7.4g61g0.8g3.9g
Bataatti, kuorittu 263g213kcal4.1g44.2g0.1g7.9g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 263g89kcal2.9g14.2g0.5g7.6g
Lihaliemikuutio Maggi19g54kcal1.7g1.3g4.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%88g96kcal2.4g2.4g8.7g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto88g245kcal16.6g0g19.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3101g1993kcal70.2g246.2g67.4g38.8g
Valittu annoskoko1550g997kcal35.1g123.1g33.7g19.4g
Annoskoko puolitettuna775g498kcal17.6g61.6g16.9g9.7g
Arvot/100g100g64kcal2.3g7.9g2.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902