Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 210g160kcal36.3g0g1.5g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g526g342kcal8.9g63.1g0g0g
Palsternakka 105g67kcal0.5g12.4g0.4g4.7g
Kalaliemikuutio 7.7g24kcal0.8g2.6g1.1g0.1g
Vesi701g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.4g4kcal0.1g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3101g1193kcal93.2g157.4g6g10.4g
Valittu annoskoko1551g596kcal46.6g78.7g3g5.2g
Annoskoko puolitettuna775g298kcal23.3g39.4g1.5g2.6g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075