Koskenlaskijan jauhelihakeitto

Keitä peruna n 3 l vettä.

Laita mukaan myös liemikuutiot.

Paista jauheliha ja sipuli, mausta paprikalla ja suolalla.

Lisää keittoon keittojuurekset, anna kiehahtaa.

Lisää jauheliha ja mausteet: vasikanfondue, paprika, pippuri, suola ja kumina oman maun mukaan.

Lisää juusto pieninä kuutioita ja odota että juusto sulaa.

Hämmennä hyvin.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Sniku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha213g354kcal40.5g0g21.3g0g
Keittojuurekset, apetit107g28kcal1g5.1g0.3g2.5g
Peruna, keskikokoinen 60g213g128kcal3.2g27.7g0.2g1.9g
Lihaliemikuutio Maggi2.9g8.2kcal0.3g0.2g0.7g0g
Kasvisliemikuutio 2.9g8.9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g67g187kcal12.7g0g14.7g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g8g6kcal0.6g0.8g0g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Keittojuurekset, apetit7.9g2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g16g9kcal0.2g2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.9g14kcal0.9g0g1.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi59g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3104g1562kcal126.4g76.4g81.6g10.4g
Valittu annoskoko1552g781kcal63.2g38.2g40.8g5.2g
Annoskoko puolitettuna776g391kcal31.6g19.1g20.4g2.6g
Arvot/100g100g50kcal4.1g2.5g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183250