Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty647g479kcal12.3g99.7g1.3g6.5g
Kurpitsa 254g40kcal1.9g5.1g0.3g5.1g
Sipuli 116g35kcal1.4g5.5g0.2g2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g26g121kcal0.1g0.1g13.4g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g1.7g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g245g50kcal1.5g9.3g0.7g3.4g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr263g263kcal31.5g6.8g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3104g1975kcal97.4g253g57g34.2g
Valittu annoskoko1552g988kcal48.7g126.5g28.5g17.1g
Annoskoko puolitettuna776g494kcal24.4g63.3g14.3g8.6g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195633