Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha300g510kcal57g0g30g0g
Tomaattimurska 600g176kcal3.4g31.8g1.2g11.4g
Kidneypapu, suolaliemessä218g239kcal17g39.1g1.1g17.4g
Chili paprika punainen38g15kcal0.8g3.4g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)113g498kcal24.8g1.1g43.9g0g
Paprika, punainen116g30kcal1g5.3g0.5g2.3g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g150g108kcal3.8g25.2g0.2g0g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3105g3194kcal218.6g218g154g63g
Valittu annoskoko1553g1597kcal109.3g109g77g31.5g
Annoskoko puolitettuna776g799kcal54.7g54.5g38.5g15.8g
Arvot/100g100g103kcal7g7g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057