Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos11g81kcal0.1g0.1g9g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g450g764kcal85.4g0g45g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Jauhelihamauste, annos 15g5.6g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g96kcal2.9g19.7g0.3g1g
Vesi787g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi12g35kcal1.1g0.9g2.8g0g
Soijakastike 34g20kcal1.7g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3105g2115kcal188.2g69.6g115.2g9.6g
Valittu annoskoko1552g1058kcal94.1g34.8g57.6g4.8g
Annoskoko puolitettuna776g529kcal47.1g17.4g28.8g2.4g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81891