Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 525g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.7g25kcal0.8g0.6g2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g581kcal66.5g0g35g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g262g87kcal2.9g12.3g0.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 351g267kcal6.6g54.4g0.7g3.5g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3108g1949kcal155.2g140.2g77.2g9g
Valittu annoskoko1554g974kcal77.6g70.1g38.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna777g487kcal38.8g35.1g19.3g2.3g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571