Parsakaalikeitto, Esikko

Öljy kattilaan, lisää paloitellut kasvikset , sekoittele niitä kunnes saavat hieman väriä.

Lisää vesi, liemikuutiot.

Anna muhia kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta, lisää suola ja sulatejuusto.

Hämmennä kunnes juusto on sulanut.

Bon appetit!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Tomaatti 50g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Parsakaali brokkoli 400g140kcal18.5g7.8g1.2g10g
Kasvisliemikuutio 11g34kcal1g1.5g2.6g0.2g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas50g140kcal9.5g0g11g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3108g772kcal60.6g27.4g40g23.2g
Valittu annoskoko1554g386kcal30.3g13.7g20g11.6g
Annoskoko puolitettuna777g193kcal15.2g6.9g10g5.8g
Arvot/100g100g25kcal1.9g0.9g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269264