Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 960g1370kcal120g2.9g98.4g0g
Tonnikala vedessä 175g182kcal39.2g0g2.6g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)70g32kcal1.2g5.6g0.6g1.1g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)175g576kcal47.1g0g41.9g0g
Tomaatti, tuore175g35kcal1g6.6g0.5g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3108g4392kcal417g30.2g288g7g
Valittu annoskoko1554g2196kcal208.5g15.1g144g3.5g
Annoskoko puolitettuna777g1098kcal104.3g7.6g72g1.8g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406388