Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4505g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2252g631kcal13.5g134g4.5g56.3g
Peruna, vanha, kuorittu 1351g1029kcal25.4g209.5g2.7g13.5g
Sipuli 451g136kcal5.6g21.6g0.9g7.7g
Kesäkurpitsa zucchini 901g163kcal5g22.5g3.6g6.3g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)90g208kcal16.5g11.8g10.5g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)451g2117kcal54.1g32.4g198.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8567kcal240.2g863.6g440.8g167.6g
Valittu annoskoko10000g4284kcal120.1g431.8g220.4g83.8g
Annoskoko puolitettuna5000g2142kcal60.1g215.9g110.2g41.9g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704