Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 681g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 160g355kcal28g0g27.2g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 264g200kcal4.9g40.7g0.5g2.6g
Porkkana, keitetty, suolaa 84g28kcal0.5g4.7g0.2g2.2g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 160g54kcal1.8g8.6g0.3g4.6g
Sipuli, paistettu 28g28kcal0.4g1.4g2.3g0.5g
Lihaliemijauhe/tiiviste 8.8g26kcal1g1.3g1.8g0g
Pavut tomaattikastikkeessa170g128kcal6.8g22.1g0.2g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3112g1637kcal86.8g157.6g65g36.8g
Valittu annoskoko1556g819kcal43.4g78.8g32.5g18.4g
Annoskoko puolitettuna778g409kcal21.7g39.4g16.3g9.2g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.1g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277