Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman233g397kcal28g0g23.3g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 58g13kcal1.1g1.4g0.1g1.2g
Palsternakka 88g56kcal0.4g10.3g0.4g3.9g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g70g20kcal0.4g4.2g0.1g1.8g
Juuriselleri 80g25kcal1g3.7g0.2g2.5g
Peruna, keskikokoinen 60g117g70kcal1.8g15.2g0.1g1.1g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi1.2g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Maustepippuri, annos 1g4.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3115g1188kcal66.6g73.2g49.2g22g
Valittu annoskoko1558g594kcal33.3g36.6g24.6g11g
Annoskoko puolitettuna779g297kcal16.7g18.3g12.3g5.5g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.3g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512