Raparperipiirakka

1.Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna ja vesi sekä keskenään sekoitetut jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe.

Levitä taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada päälle raparperipalat ja sokeri.

Kypsennä 200-asteisen uunin alaosassa kymmenisen minuuttia.

2.Sekoita munat, sokeri, vaniljasokeri ja kerma.

Kaada seos vuokaan ja kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes pinta on hyytynyt ja piirakka saanut kauniin värin

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 60% rasvaa 19g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Raparperi pakastettu44g14kcal0.3g2.4g0g0.6g
Fariinisokeri6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl6.2g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana311g721kcal13.2g97.2g29.8g3g
Valittu annoskoko156g361kcal6.6g48.6g14.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g180kcal3.3g24.3g7.5g0.8g
Arvot/100g100g232kcal4.2g31.2g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225875