Valkosipulilevite, Maidoton, gluteeniton, munaton

150 g kuorittuja valkosipulin kynsiä
40 g juoksevaa hunajaa
½ (30g) sitruunan mehua puristettuna
30 g Kylmäpuristettu luomu rypsiöljyä

1) Valkosipulin kynnet kuoritaan ja kuutioidaan puukolla pieneksi silpuksi
2) Juokseva hunaja sekoitetaan joukkoon
3) Samoin sitruunasta puristettu mehu
4) Joukkoon lisätään vielä rypsiöljy
5) Sekoitetaan

Hunaja, sitruuna mehu ja rypsiöljy vähentävät seoksen tulisuutta.

Seosta käytetään esim voileivän päällä tai minkä tahansa ruuan lisäkkeenä.

Seos on erinomainen lisäke ja tehokas flunssan taltuttaja.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 94g101kcal7.4g15.3g0.6g2g
Hunaja25g84kcal0.2g20.5g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore19g4.7kcal0g1.7g0g0g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g19g169kcal0g0g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g716kcal15.2g75g38.6g4g
Valittu annoskoko156g358kcal7.6g37.5g19.3g2g
Annoskoko puolitettuna78g179kcal3.8g18.8g9.7g1g
Arvot/100g100g230kcal4.9g24g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313384