Sianlihakastike

Ruskista liha, lisää ruokakerma 15% ja creme bonjour cusine sipulisekoitus, hauduta liha mureaksi . n. 20min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Vainioeijam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas kermapippurin lihasuikale (Hk), annos 400g100g140kcal15g3g9.1g0.1g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g31g44kcal0.9g0.6g4.1g0g
Ruokakerma 15% (Rainbow), annos 200g25g40kcal0.7g1g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g447kcal33.2g9.2g33.8g0.2g
Valittu annoskoko156g223kcal16.6g4.6g16.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g112kcal8.3g2.3g8.5g0.1g
Arvot/100g100g143kcal10.6g2.9g10.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331070