Punajuuri-vuohenjuustosalaatti

Öljyä uunivuoka.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Kuori ja lohko punajuuret.

Laita ne vuokaan ja mausta mustapippurilla, suolalla ja hunajalla.

Paahda uunissa noin tunnin ajan, kunnes punajuuret ovat kypsiä.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Paahda viipaleet uunissa, kunnes ne saavat hieman väriä.

Paahda myös pinjansiemenet uunissa, mutta varo, etteivät ne pala.

Laita tarjoiluastiaan salaatit, punajuuri, vuohenjuusto ja pinjansiemenet ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Ranskanpulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Punajuuri 94g36kcal0.9g6.5g0.2g2.3g
Hunaja 1.9g6.2kcal0g1.5g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g34g102kcal7.1g0.3g7.1g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 8.3g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rucola, lautaselinen n. 30g7.9g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pinjansiemenet, Parrots9g58kcal2.7g1.2g5.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g422kcal21.8g19.6g26.6g5.6g
Valittu annoskoko156g211kcal10.9g9.8g13.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna78g106kcal5.5g4.9g6.7g1.4g
Arvot/100g100g135kcal7g6.3g8.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359252