Jussin kanapata

Laita riisi kiehumaan.

Pilko punasipuli lohkoiksi (tai kuutioiksi jos tahtoo...

ihan sama...) paista kanaa lisää kasvikset ja lämmitä.

Lisää kypsähkö risi, kerma, kanaliemi ja vesi.

hauduta kypsäksi.

Nauti..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Hevijussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g65g78kcal11.7g1.1g2.9g0g
Jasmiiniriisi, Rainbow20g68kcal1.4g15.4g0.2g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g30g11kcal0.5g1.9g0.1g1g
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl10g8.5kcal0.1g0.4g0.7g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1.1g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g342kcal27.8g39g8.2g2.4g
Valittu annoskoko156g171kcal13.9g19.5g4.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g85kcal7g9.8g2.1g0.6g
Arvot/100g100g109kcal8.9g12.5g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441155