Porkkana-mustapekkasosekeitto

Kiehauta vesi ja lisää kasvisliemijauhe tai -kuutio.

Lisää kuoritut, pilkotut kasvikset ja keitä kunnes ovat pehmeitä.

Mausta suolalla ja mahdollisesti yrteillä.

Soseuta ja sekoita mustapekka joukkoon kunnes juusto on sulanut.

Raejuusto sopii tämänkin keiton päälle proteiinilisäksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 1110 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Peruna, vanha, kuorittu 21g16kcal0.4g3.3g0g0.2g
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Reformi kasvisliemivalmiste yrtti (1 kuutio 12g)1.4g3.2kcal0.3g0.2g0.2g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)7g33kcal0.8g0.5g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g133kcal3.8g13.6g7g2.6g
Valittu annoskoko156g67kcal1.9g6.8g3.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna78g33kcal1g3.4g1.8g0.7g
Arvot/100g100g43kcal1.2g4.4g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147704