Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 82g29kcal3.8g1.6g0.2g2g
Kananmuna kuoreton 20g29kcal2.5g0.1g2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 18g60kcal0.4g0.5g6.4g0g
Kevytmaito (Valio)18g8.4kcal0.6g0.9g0.3g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g18g65kcal5.1g0.4g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g382kcal24.8g7g27.6g4g
Valittu annoskoko156g191kcal12.4g3.5g13.8g2g
Annoskoko puolitettuna78g96kcal6.2g1.8g6.9g1g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100690