Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 81g68kcal14.8g0g0.9g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g5.4g3.5kcal0.2g0g1.3g0g
Rypsiöljy 4g36kcal0g0g4g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)14g43kcal5g0g2.6g0g
Korppujauho 5.4g20kcal0.6g4g0.1g0.3g
Maitojauhe rasvaton 4g14kcal1.3g2.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 41g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g369kcal43.8g12.2g17.8g0.6g
Valittu annoskoko156g185kcal21.9g6.1g8.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g92kcal11g3.1g4.5g0.2g
Arvot/100g100g118kcal14g3.9g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104171