Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 55g29kcal6.5g0.1g0.2g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 55g23kcal0.2g2.2g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 30g92kcal2.6g16.7g0.6g4.2g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Siirappi 6.6g20kcal0g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g332kcal18.8g48.8g1.6g8.8g
Valittu annoskoko156g166kcal9.4g24.4g0.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna78g83kcal4.7g12.2g0.4g2.2g
Arvot/100g100g106kcal6g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385